Coś ciekawego

 

Termostabilne nanomateriały z RNA

Więcej…

Wyszukaj artykuł

Miękka materia

Ocena użytkowników:  / 0
SłabyŚwietny 

 

Pół roku temu miałem okazję opowiedzieć Wam, o początkach i zainteresowaniach gastronomii
molekularnej. O tym, gdzie wzięła swoje początki, o jej współczesnych twórcach i filozofii, 
jaką się rządzi. Podczas najbliższego spotkania Koła chciałbym rozwinąć ten temat, na sposób
mniej „popularno-”, a bardziej naukowy ;) 
Spotkanie będzie miało charakter raczej warsztatowy, niż seminaryjny, więc przygotujcie się na 
trochę zabawy i rozgrzejcie zawczasu swoje szare komórki ^^

Zapraszam

Jakub Dąbrowski

Licznik...

Odsłon artykułów:
516100

Tłumacz

JEvents Calendar

May 2015
S M T W T F S
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6