Coś ciekawego

 

Termostabilne nanomateriały z RNA

Więcej…

Wyszukaj artykuł

Miękka materia

Ocena użytkowników:  / 0
SłabyŚwietny 

 

Pół roku temu miałem okazję opowiedzieć Wam, o początkach i zainteresowaniach gastronomii
molekularnej. O tym, gdzie wzięła swoje początki, o jej współczesnych twórcach i filozofii, 
jaką się rządzi. Podczas najbliższego spotkania Koła chciałbym rozwinąć ten temat, na sposób
mniej „popularno-”, a bardziej naukowy ;) 
Spotkanie będzie miało charakter raczej warsztatowy, niż seminaryjny, więc przygotujcie się na 
trochę zabawy i rozgrzejcie zawczasu swoje szare komórki ^^

Zapraszam

Jakub Dąbrowski

Licznik...

Odsłon artykułów:
494193

Tłumacz

JEvents Calendar

March 2015
S M T W T F S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4