Co nowego w literaturze

Beer Tapping fizycznie

Więcej…

Z archiwum...

           Molekularny jeż

Więcej…

Wyszukaj artykuł

Miękka materia

 

Pół roku temu miałem okazję opowiedzieć Wam, o początkach i zainteresowaniach gastronomii
molekularnej. O tym, gdzie wzięła swoje początki, o jej współczesnych twórcach i filozofii, 
jaką się rządzi. Podczas najbliższego spotkania Koła chciałbym rozwinąć ten temat, na sposób
mniej „popularno-”, a bardziej naukowy ;) 
Spotkanie będzie miało charakter raczej warsztatowy, niż seminaryjny, więc przygotujcie się na 
trochę zabawy i rozgrzejcie zawczasu swoje szare komórki ^^

Zapraszam

Jakub Dąbrowski

Licznik...

Odsłon artykułów:
449906

Tłumacz

JEvents Calendar

November 2014
S M T W T F S
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6