Coś ciekawego

 

Termostabilne nanomateriały z RNA

Więcej…

Z archiwum...

Wyszukaj artykuł

Miękka materia

Ocena użytkowników:  / 0
SłabyŚwietny 

 

Pół roku temu miałem okazję opowiedzieć Wam, o początkach i zainteresowaniach gastronomii
molekularnej. O tym, gdzie wzięła swoje początki, o jej współczesnych twórcach i filozofii, 
jaką się rządzi. Podczas najbliższego spotkania Koła chciałbym rozwinąć ten temat, na sposób
mniej „popularno-”, a bardziej naukowy ;) 
Spotkanie będzie miało charakter raczej warsztatowy, niż seminaryjny, więc przygotujcie się na 
trochę zabawy i rozgrzejcie zawczasu swoje szare komórki ^^

Zapraszam

Jakub Dąbrowski

Licznik...

Odsłon artykułów:
502998

Tłumacz

JEvents Calendar

April 2015
S M T W T F S
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2